Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

 

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de caràcter personal ( LOPD ) , el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del qual és responsable TORRECILLAS-ALCANTARA I ASSOCIATS, S.L.P. y OFERTES DE PROMOCIONS I TRANSACCIONS IMMOBILIARIES, S.L.   que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar sobre els productes i serveis sol · licitats , així com vostè presta el seu consentiment exprés per l'enviament de comunicacions comercials per correu electrònic, SMS, mailings, newsletter i altres mitjans de comunicació per via ofimàtica o postal, tal com estableix la Llei LSSI / CE 34/2002.

 L'informem també sobre els seus drets d'accés , rectificació , cancel·lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social de GRUP TORRECILLAS ALCANTARA, situat a c/. Anselm Clavé, 5 - bajos – 17300 BLANES (Girona).

Així mateix l’informem que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades , ni tan sols per conservar , a terceres persones .

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot sol·licitar la baixa enviant un correu electrònic a l'adreça info@torrecillas-blanes.com,  indicant la paraula BAIXA.

 

POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y PROTECCIÓN DE DATOS

 

 

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD) y su Reglamento, el cliente/usuario queda informado y presta su consentimiento a la incorporación de sus datos a unos ficheros del que son responsables TORRECILLAS-ALCANTARA I ASSOCIATS, S.L.P. y OFERTES DE PROMOCIONS I TRANSACCIONS IMMOBILIARIES, S.L. que han sido debidamente inscritos en la Agencia Española de Protección de Datos con la finalidad de informarle sobre los productos y servicios solicitados, así como usted presta su consentimiento expreso para el envío de comunicaciones comerciales por correo electrónico, SMS, mailings, newsletter y otros medios de comunicación por vía ofimática o postal, tal como establece la Ley LSSI/CE 34/2002.

 

Le informamos también sobre sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, que podrá ejercer en el domicilio social del GRUPO TORRECILLAS-ALCANTARA, sito en c/. Anselm Clavé, 5 - bajos – 17300 BLANES (Girona).

 

Asimismo le informamos que los datos personales suministrados no serán cedidos ni comunicados, ni siquiera para su conservación, a terceras personas.

 

Si quiere dejar de recibir publicidad o informaciones comerciales puede solicitar la baja mandando un correo electrónico a la dirección info@torrecillas-blanes.com, indicando la palabra BAJA.